Stoffencollecties voor broekpakken

 

filrouge biedt voor uw maatpak uiterst kwalitatieve en hoofdzakelijk wollen stoffen aan van o.a. SCABAL en HOLLAND&SHERRY. Deze bekende en gerespecteerde stoffenfabrikanten koppelen hun traditioneel vakmanschap aan hedendaagse comforteisen van de klant.

 

In Noord-Engeland en Schotland, van oudsher de centra van de wolindustrie, worden hun stoffen nog steeds op de aloude manier door generaties ambachtslui geweven als garantie voor technisch hoogstaande kwaliteit en design.

 

Beide fabrikanten zijn voortdurend bezig met onderzoek naar steeds betere wolkwaliteit: vezels met een nog hogere fijnheid en luxe-uitstraling, toegevoegde beschermende eigenschappen tegen krimp, vervuiling, water en UVstraling …

 

Een dames broekpak in wol

 

Wol is ideaal om het hele jaar door te dragen. Voor zowel een zomers, all-seasons of winters broekpak is er een ruime keuze in verschillende stofdikten en -samenstellingen (bv. met kasjmier, zijden, linnen, e.d.).

 

Alle stoffen zijn meerdere seizoenen verkrijgbaar, wat hun tijdloze karakter versterkt en volledig past in de langetermijnvisie van filrouge.