ACTIVITEITEN

07 oktober 2018 – Event ‘kleur- en stijladvies’ tijdens het Fashion Weekend in het shopping center Grand Bazar te Antwerpen.

 

filrouge mocht afgelopen weekend ColorYourLife bijstaan tijdens een fashion event georganiseerd door het shopping center Grand Bazar Antwerpen. Veel bezoekers kregen een gratis quickscan in kleur- en stijladvies. Wij vonden het een boeiend, leuke en zeer geslaagde opdracht om dit voor een breed publiek te mogen doen!

 

07 januari 2017 – Opdracht onthaalpersoneel Nieuwe Havenhuis en MAS havenpaviljoen te Antwerpen.

 

filrouge mag met trots melden dat zij in opdracht van de Port of Antwerp en in samenwerking met Café Costume het onthaalpersoneel van het Nieuwe Havenhuis by Zaha Hadid en het MAS Havenpaviljoen heeft mogen kleden (totaal: 7D&1H). De huisstijlkleuren zwart, rood en wit vormen de rode draad in hun maatpakken, blouses, sjaals en dassen. Het gehele project met een zeer fijne samenwerking was een super boeiende ervaring en de lovende commentaren zijn een mooie start van 2017!

http://www.portofantwerp.com/nl/het-havenhuis-een-nieuwe-thuis-voor-een-wereldhaven

http://www.portofantwerp.com/nl/mas-havenpaviljoen-1

22 november 2016 – Event ‘Color Your Suits, Color Your Shoes’.

 

filrouge en ColorYourLife slaan de handen in elkaar en organiseren een exclusief event voor de ondernemende vrouw bij schoenenzaak Noë Antwerpen.  Het belang van het maatpak voor een professionele uitstraling, schoenen op maat, bijpassende kleur- en stijltips, gezellig netwerken met stijlvolle hapjes en drank, fun én een waardevolle goodiebag…

Reserveer tijdig, beperkte plaatsen!

locatie: Noë Antwerpen

www.coloryourlife.be – www.noeantwerp.com

 

1 oktober 2016 – L-DAY, georganiseerd door het Roze Huis Antwerpen.

 

Op uitnodiging van het Roze Huis Antwerpen gaf filrouge op L-DAY een interactieve workshop rond ‘genderexpressie en het maatpak’.  Geïnspireerd door het tijdloze silhouet en stoffen van een mannenpak én met oog voor een vrouwelijke elegante pasvorm krijgen de maatpakken van filrouge een verfijnde, androgyne look… Chloé Lenaerts van het Roze Huis was bijzonder trots op deze mooie samenwerking.

locatie: bibliotheek Permeke Antwerpen

www.hetrozehuis.be

14 april 2016 – Presentatie bij BNP Paribas Fortis Antwerpen.

 

Op uitnodiging van het hoofdkantoor BNP Paribas Fortis Antwerpen gaf filrouge een presentatie over ‘Kleur en stijl in de zakelijke dresscode & hoe maatwerk u daarbij kan helpen’, en dit tijdens een businesslunch voor een 20-tal straffe zakenvrouwen uit zeer diverse sectoren.  Het werd een boeiende interactieve middag vol interessante contacten en gesprekken.

locatie: BNP Paribas Fortis Antwerpen (Meir)

18 november 2014 – Zakelijk Netwerk Brasschaat, 7de Leading ladies Night.

 

Als hoofdact van de avond bracht filrouge een modeshow waarbij verschillende klanten en zaakvoerder Katrijn Mannaerts zelf hun maatpak toonden, elk met haar persoonlijke uitstraling en stijl. Als afsluiter nam Katrijn Mannaerts nog een kort interview af met elke klant ‘model’ gevolgd door een stijltip voor het publiek.

Optiekzaak Jan Huysmans, Juwelierszaak Più en stylingbureau’s ColorYourLife en Marandice maakten deze geslaagde modeshow mede mogelijk.

locatie: Salons De Groene Jager te Brasschaat

www.zakelijknetwerk.be

16 oktober 2014 – STYLISSIMA, een uniek lifestyle event georganiseerd door Artemis N-W-Vlaanderen en Markant regio Brugge.

 

Verschillende designers, waaronder ook filrouge, kregen de opdracht om een markante collectie te ontwerpen ten voordele van het goede doel Trias*. Deze werden tijdens een stijlvolle modeshow aan het grote publiek voorgesteld in aanwezigheid van enkele markant-e BV’s. Zowel kledij, lingerie, hoeden, juwelen alsook kunstwerken, fotografie kwamen aan bod. Na het event werden alle stukken online aan alle Markant-leden te koop aangeboden.

locatie: Antiekzaak Johan Praet te Brugge

 *Trias: een project ter financiële ondersteuning van ondernemende vrouwen in het Zuiden.

6 oktober 2011 – 60 jaar MARKANT VZW, netwerk voor ondernemende vrouwen in Vlaanderen.

 

Onder het thema ‘Puur Markant, genieten in stijl’ namen een 1100 markant-e dames deel aan dit feestelijk evenement met o.a. workshops, overzichtstentoonstelling, bezoek aan het nieuwe STAM-museum, een avondprogramma met het Vlaams Filharmonisch orkest én een doorlopende lifestyle-beurs. Hierbij was ook filrouge uitgenodigd om haar kledingzaak aan een ruim geïnteresseerd publiek voor te stellen.

locatie: De Bijloke te Gent

www.puurmarkant.bewww.markantvzw.be

5 september 2011 – Congres voor Imagoconsulenten, georganiseerd door het Nederlandse vakblad Kleur&Stijl onder het thema ‘Creatief ondernemen!’

 

filrouge was als standhouder aanwezig op de informatiebeurs tijdens het congres, die door de deelnemende kleur- en stijlconsulenten tussen de workshops heen werd bezocht. Voor filrouge zijn samenwerkingsverbanden met deze professionals een must om zakenvrouwen binnen hun cliënteel een gepaste zakelijke uitstraling te bieden.

locatie: hotel De Residentie te Kasterlee

www.vakbladkleurenstijl.nl.